voyent
Deploy Icefaces portlet to liferay portal returns page not found exception  XML
Forum Index -> Portals & Portlets Go to Page: Previous  1, 2
Author Message
petar_b


Joined: 05/Jun/2008 00:00:00
Messages: 74
Offline


deryk.sinotte;

Are there any changes regarding your last post?

Is this <ajaxable>false</ajaxable> still necessary with liferay-portal-tomcat-6.0-5.0.1 and ICEfaces-1.7.0 or there is a better solution now ?

Thank you.
agaluzzi

Joined: 06/Jun/2007 00:00:00
Messages: 4
Offline


Not that I know of, but if there is a better solution I would love to know.
deryk.sinotte


Joined: 26/Oct/2004 00:00:00
Messages: 1008
Offline


petar_b wrote:
deryk.sinotte;

Are there any changes regarding your last post?

Is this <ajaxable>false</ajaxable> still necessary with liferay-portal-tomcat-6.0-5.0.1 and ICEfaces-1.7.0 or there is a better solution now ?

Thank you. 


This setting is still necessary if you are dynamically adding ICEfaces portlets to a portal page to ensure window.onload is called for the ICEfaces Ajax Bridge. If you are not adding the portlet dynamically (i.e. you are simply opening portal pages that already have the ICEfaces portlets on them), then you can potentially turn this off as the ICEfaces Ajax Bridge will get properly loaded when the page gets loaded.

Is there a particular problem that you are facing by using this setting? When you say you would like a better solution, what would you like to see? There may be a way to hook directly into the JavaScript APIs provided by Liferay to prevent a full page refresh when you add an ICEfaces portlet but I'm not aware of what it might be.

Deryk Sinotte
Team Lead
ICEsoft Technologies, Inc.
agaluzzi

Joined: 06/Jun/2007 00:00:00
Messages: 4
Offline


There isn't a 'problem' doing it this way. It works fine, but just doesn't look as good. All of the other [default] portlets can be dragged onto the screen (perhaps multiple times/instances) without a page refresh, which simply appears more interactive and responsive to the user. It would be nice to leverage the 'Ajaxable' capability when adding ICEfaces portlets as well.
Tarina

Joined: 05/Jan/2010 00:00:00
Messages: 2
Offline


[quote=deryk.sinotte
Is there a particular problem that you are facing by using this setting? When you say you would like a better solution, what would you like to see? There may be a way to hook directly into the JavaScript APIs provided by Liferay to prevent a full page refresh when you add an ICEfaces portlet but I'm not aware of what it might be. 

Hi, this setting is causing us problems since we have multiple portlets on screen that can be added / removed. and when we add an ice-faces portlet to the screen the whole screen is being refreshed and all the portlets loose their states. If there is any solution to this - even ivolving hooking directly to the JavaScript APIs - please let me know
Mohammed_FCIS

Joined: 19/Oct/2009 00:00:00
Messages: 20
Offline


Hello;
Is there any solution to this problem yet? I still have it with ICEfaces 1.8 and Liferay 5.2 SP.
Thank You
petar_b


Joined: 05/Jun/2008 00:00:00
Messages: 74
Offline


deryk.sinotte wrote:

Is there a particular problem that you are facing by using this setting? When you say you would like a better solution, what would you like to see? There may be a way to hook directly into the JavaScript APIs provided by Liferay to prevent a full page refresh when you add an ICEfaces portlet but I'm not aware of what it might be. 


I am experiencing that page is refreshed twice when this setting is there. If I remove it things don't work properly. Twice refresh problem is now gone, we changed lots of settings and I don't exactly remember which one did the job... Thanks.
 
Forum Index -> Portals & Portlets Go to Page: Previous  1, 2
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team