voyent
ICEFACES 3 on JBOSS 5.0.0.GA  XML
Forum Index -> General Help
Author Message
MatsN

Joined: 22/Feb/2010 00:00:00
Messages: 2
Offline


According to the spec of ICEFaces3 it should be possible to run it on JBoss5. But when i try to do this i run in to various errors. It seems like JSF 2 is needed(JBoss5 runs JSF 1.2) etc..

Is there a working guide on how to setup ICEFaces3 on JBoss5?
philip.breau


Joined: 08/May/2006 00:00:00
Messages: 2989
Offline


Make sure that the jsf jars are included in your war lib and try including this in your web.xml:
Code:
 <context-param>
         <param-name>org.jboss.jbossfaces.WAR_BUNDLES_JSF_IMPL</param-name>
         <param-value>true</param-value>
     </context-param>
 

.
MatsN

Joined: 22/Feb/2010 00:00:00
Messages: 2
Offline


philip.breau wrote:
Make sure that the jsf jars are included in your war lib and try including this in your web.xml:
Code:
 <context-param>
         <param-name>org.jboss.jbossfaces.WAR_BUNDLES_JSF_IMPL</param-name>
         <param-value>true</param-value>
     </context-param>
 
 


Thanks for the response. It helped! But there was another problem which it did not solve. If i included icepush.jar in war lib i could not deploy properly. But without it, it worked fine. But i cannot use push functionality..

stacktrace:

10:31:24,239 INFO [TomcatDeployment] deploy, ctxPath=/Web, vfsUrl=project.ear/Web.war
10:31:28,330 ERROR [STDERR] 2013-apr-08 10:31:28 org.icefaces.util.EnvConfig init
INFO: ICEfaces Configuration:
org.icefaces.render.auto: true [default]
org.icefaces.autoid: true [default]
org.icefaces.aria.enabled: true [default]
org.icefaces.blockUIOnSubmit: false [default]
org.icefaces.compressDOM: false [default]
org.icefaces.compressResources: true [default]
org.icefaces.connectionLostRedirectURI: null [default]
org.icefaces.diffConfig: null [default]
org.icefaces.deltaSubmit: false [default]
org.icefaces.lazyPush: true [default]
org.icefaces.sessionExpiredRedirectURI: null [default]
org.icefaces.standardFormSerialization: false [default]
org.icefaces.strictSessionTimeout: false [default]
org.icefaces.subtreeDiff: true [default]
org.icefaces.windowScopeExpiration = 1000 [default]
org.icefaces.mandatoryResourceConfiguration: none [default]
org.icefaces.uniqueResourceURLs: true [default]
org.icefaces.lazyWindowScope: true [default]
org.icefaces.messagePersistence: true [default]
org.icefaces.disableDefaultErrorPopups: false [default]
org.icefaces.replayNavigationOnReload: false [default]
10:31:29,211 ERROR [STDERR] 2013-apr-08 10:31:29 org.icefaces.impl.renderkit.DOMRenderKit <clinit>
INFO:
ICEsoft Technologies Inc.
ICEfaces 3.0.0
Build number: 14
Revision: 27644
philip.breau


Joined: 08/May/2006 00:00:00
Messages: 2989
Offline


Are you including all of the icefaces/icepush jars in the war WEB-INF/lib folder (and not the ear lib)? Do you see another log signature for ICEpush? Perhaps you could also try 3.2 to see if the problem persists there. Also double check that all of the jars are from the same ICEfaces release version.

.
 
Forum Index -> General Help
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team