voyent
Showcase problem  XML
Forum Index -> General Help Go to Page: Previous  1, 2, 3
Author Message
kdean

Joined: 12/May/2009 00:00:00
Messages: 37
Offline


I have created the following thread in the Liferay forums:

http://www.liferay.com/community/forums/-/message_boards/message/17402476

I know that the ICEfaces and Liferay teams work very closely together; if you could prod someone in Liferay to look at this quickly it would be greatly appreciated.
kdean

Joined: 12/May/2009 00:00:00
Messages: 37
Offline


I have good news, of sorts.

I installed the stock GlassFish.

I copied the required Liferay dependencies to the domain library.

I modifed the GlassFish configuration to expand the memory and set a couple of flags required by Liferay.

I started GlassFish.

I copied the unmodified Liferay WAR file to the domain autodeploy directory.

Once Liferay started up, I copied the showcase portlet WAR file to the Liferay autodeploy directory.

I restarted GlassFish (Liferay throws an exception after the first deployment and won't show the ICEfaces applications in its portlet list).

I added the Push Button sample to the main page.

The sample worked.

Now all I have to do is work through all of my configuration options to figure out which one is causing me the grief. I'll keep you posted.
kdean

Joined: 12/May/2009 00:00:00
Messages: 37
Offline


VICTORY!!!

I had the following settings in portal-ext.properties:

request.shared.attributes=MYAPP_SHARED_
session.shared.attributes=COMPANY_,MYAPP_SHARED_,org.apache.struts.action.LOCALE,PORTLET_RENDER_PARAMETERS_,PUBLIC_RENDER_PARAMETERS_POOL_,USER_

In essence, I had replaced LIFERAY_SHARED_ with MYAPP_SHARED_. This was fine under Liferay 5.2.3 and ICEfaces 1.8.2, but in hindsight it falls into the category of "Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger." Replacing those lines with:

request.shared.attributes=LIFERAY_SHARED_,MYAPP_SHARED_
session.shared.attributes=COMPANY_,LIFERAY_SHARED_,org.apache.struts.action.LOCALE,PORTLET_RENDER_PARAMETERS_,PUBLIC_RENDER_PARAMETERS_POOL_,USER_,MYAPP_SHARED_

solved the problem.

Thank you very much for your time; sorry to have wasted it on this.
dsinotte

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 33
Offline


Glad you got it going.
 
Forum Index -> General Help Go to Page: Previous  1, 2, 3
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team