voyent
(SOLVED) Blank page after browser refresh!!  XML
Forum Index -> General Help
Author Message
Marioko

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 125
Offline


Hi.. first i want say thanks for this great framework/components library :D I love it.

I am using this scenario: Facelets + JSF1.2_07 + ICEfaces 1.7.0beta1 + Tomcat 6.0.14 in Windows Vista Ultimate and Netbeans 6. Everything works perfect and very good looking. But i have a little problem:

When i press browser refresh page button, i get a entire blank page without error or nothing, if i see the generated html code theres is a few html basic tags, then i need close the browser and start it again to fix that. I tested it in IE7 and Firefox3 beta3 and get the same blank page.

How can i fix that, or what is happen internally??

These are my context parms
Code:
 <context-param>
         <param-name>com.icesoft.faces.concurrentDOMViews</param-name>
         <param-value>false</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.icesoft.faces.synchronousUpdate</param-name>
         <param-value>false</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.icesoft.faces.debugDOMUpdate</param-name>
         <param-value>false</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.icesoft.faces.standardRequestScope</param-name>
         <param-value>false</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.sun.faces.validateXml</param-name>
         <param-value>true</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.sun.faces.verifyObjects</param-name>
         <param-value>false</param-value>
     </context-param>
     <context-param>
         <param-name>com.icesoft.faces.uploadMaxFileSize</param-name>
         <param-value>4048576</param-value>
     </context-param>
     <context-param> 
         <param-name>com.icesoft.faces.heartbeatInterval</param-name> 
         <param-value>10000</param-value> 
     </context-param>     
     <context-param> 
         <param-name>com.icesoft.faces.heartbeatTimeout</param-name> 
         <param-value>8000</param-value> 
     </context-param> 
     <context-param> 
         <param-name>com.icesoft.faces.heartbeatRetries</param-name> 
         <param-value>10</param-value> 
     </context-param> 
Marioko

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 125
Offline


any idea?=?
Marioko

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 125
Offline


Ok Solved.. again by me, without help.. :D but was my fault

I replace the jsf jars with are in ICEfaces demos :D


digitalsol

Joined: 26/Jun/2008 00:00:00
Messages: 3
Offline


Marioko wrote:
Ok Solved.. again by me, without help.. :D but was my fault

I replace the jsf jars with are in ICEfaces demos :D


 

Thank you very much for the solution. :)
nsanagari

Joined: 19/Oct/2008 00:00:00
Messages: 80
Offline


hi

i also have same problem.can plz explain what to do bit clearly

thanks in advance

regards
nsanagari
Marioko

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 125
Offline


just use the JARs files that are inside the lib folder in ICEfaces distribution, also recheck your web.xml configuration comparing it with demos.
nsanagari

Joined: 19/Oct/2008 00:00:00
Messages: 80
Offline


hi

thanks for your quick reply.i compared the web.xml.but is not working.

I am using JBoss 4.2.3 and Eclipse3.3(with Myeclipse6.5).I am creating a web project and adding Jsf capabilities(JSF1.2),ICEFaces capabilities(1.7.1).then Iam creating a sample .jspx page and deploying it.when i opened my page in browser it is showing all the components in page.

The problem is when i refresh that page using browser refresh or F5 then it is showing the blank page.it is showing the blank page until i redeploy it and refresh it.
Initially i thought it is server problem but it is working fine with without ICEFaces capabilities.what i have to do plz help.


thanks & regards
nsanagari
Marioko

Joined: 14/Nov/2006 00:00:00
Messages: 125
Offline


make sure the JSF jars are the same that have ICEfaces (JSF 1.2_9), may be MyFaces is adding newer jars.
nsanagari

Joined: 19/Oct/2008 00:00:00
Messages: 80
Offline


thank you it is solved
 
Forum Index -> General Help
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team