voyent
Messages posted by: sito-ito  XML
Profile for sito-ito -> Messages posted by sito-ito [12]
Author Message
i solve my problem

i find this http://www.icefaces.org/JForum/posts/list/2816.page

but with some changes because the css was bad and i was going mad

Code:
.iceOutConStat {
  
      margin: 10px;
  
      width: 25px;
  
      height: 25px;
  
      font-size: .5em;
  
  }
  
  
  
  .iceOutConStatInactv {
  
     position: absolute;
  
     background-image: url( ../images/icefaces/connect_idle.gif );
 
      background-position: top;
  
      background-repeat: no-repeat;
 
 
      width: 25px;
  
      height: 25px;
  
  }
 
  
  
  .iceOutConStatActv {
  
      position: absolute;
  
      background-image: url( ../images/icefaces/connect_active.gif );
  
      background-position: top;
  
      background-repeat: no-repeat;
  
      width: 25px;
  
      height: 25px;
  
  }
  
  
  
  .iceOutConStatCaution {
  
      position: absolute;
  
      background-image: url( ../images/icefaces/connect_caution.gif );
  
      background-position: top;
  
      background-repeat: no-repeat;
  
      width: 25px;
  
      height: 25px;
  
  }
  
  
  
  .iceOutConStatDisconnect{
  
      position: absolute;
  
      background-image: url( ../icefaces/connect_disconnected.gif );
  
      background-position: top;
  
      background-repeat: no-repeat;
  
      width: 25px;
  
      height: 25px;
  }

deryk.sinotte wrote:
Can you post the code of your portlet page?

And can you specify which version of 1.7 you are using (Beta1, RC1)? 


i am using Beta1 and with 1.6.2 happen the same
Hello i try to create a portlet with <ice:outputConnectionStatus>

I add <ice:outputConnectionStatus> component but any happen


I use liferay 4.3.2 and icefaces 1.7

deryk.sinotte wrote:
Two questions:

1) What version of ICEfaces are you using?

2) Are the portlets in the same war file or different war files? 



I am using the last version and the portlets are in differents war files
Hello i have two portlets with icefaces.

When i have only one in a page of liferay everything work fine but i have the 2 portlets onlu run the events of one of them

why is it?

sorry for my english and thanks
I have the same problem with:
Code:
 HttpServletRequest request = (HttpServletRequest) FacesContext.getCurrentInstance().getExternalContext().getRequest();


I receive an error:
Code:
 ERROR [jsp] java.lang.ClassCastException: com.icesoft.faces.env.PortletEnvironmentRenderRequest cannot be cast to javax.servlet.http.HttpServletRequest



I want to use this for get de userId of liferay :

Code:
 FacesContext facesContext = FacesContext.getCurrentInstance();
 		
 		HttpServletRequest request = (HttpServletRequest) facesContext.getExternalContext().getRequest();
 				
  			userId = PortalUtil.getUserId(request);
 		
 		


Hello;

I want to use rowSelector in a datatable but only with one column of the table not with all columns

it is possible?


I want to do it because in my datatable i have a commandlink and when push the link the event rowSelector is signaled.
i´m using a table row selection with multiple row selection, it work fine but don´t show rows selected with diferent col.

I can have 5 row selected but don´t show rows with diferent color but they are corected selected and can work with them.

i think my css is ok because i use the same of "component-showcase" sample.

thanks!
when my portlet start my console write a message :
"Can't find TLD for location [http://java.sun.com/jsp/jstl/core]. JAR containing the TLD may not be in the classpath"

When extension of my navigtation is .jspx and press the button anything happend.
But when extension of my navigation is . iface and press the button the message is rewritte, but only the first time i press the button.

deryk.sinotte wrote:
Try switching the extension of your navigtation from .jspx to .iface so that they can be found and processed by ICEfaces.

e.g.

Code:
 <navigation-rule>
     <from-view-id>/pages/home.iface</from-view-id>
     <navigation-case>
         <from-outcome>configCompany</from-outcome>
         <to-view-id>/pages/configCompany.iface</to-view-id>
     </navigation-case>
  </navigation-rule>
 

 


thanks for your answer buy until not work, now seems to do something but insufficient.

hello i have the same problem with my portlet, i can´t navigate.

i´m using web-development for make this portlet with jboss, liferay 4.3.4.1 and i tested with icefaces 1.6.x and 1.7

can anyone help me?
I´m using Liferay 4.3-RC1 and i have the next problem when install sample icefaces war:

the portlet show this message :

The requested resource (/sample-icefaces-sun-portlet-4.3.0rc1/sample_icefaces_sun/invoke) is not available

is it ok? i think no

Why? how to solve this?

 
Profile for sito-ito -> Messages posted by sito-ito [12]
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team