voyent
Messages posted by: Ashwani_K  XML
Profile for Ashwani_K -> Messages posted by Ashwani_K [5]
Author Message
Hi,
We have recently migrated existing application from Icefaces 1.8 to 3.3.0. According to documentation, Icefaces 3.3.0 officially supports till IE 10.

We are now running the application on IE11 and all is working fine with document mode as Edge(default).

When we set the document mode to 10, the calendar controls does not work.

Should we switch to IE10 mode and resolve the calendar control issue or keep the default mode- Edge which is not officially supported by Icefaces 3.3 but all seems to work fine.

Regards
Ashwani
Hi Ken,
Thanks for pointing out the demo link.

Regards
Ashwani
Hi,
We have requirement to upload files where user should be able to drag and drop many files on a particular panel/component.

Is there any component available in icefaces/JSF. We are using Icefaces 3.3

Thanks
Ashwani

No, Did not notice when debugging with chrome. But I will take a look at it again. I have same application running on 1.8 and I am not sure if the following has something to do.

With ICEfaces 1.8, if I look at the page source, form element is like this

Code:
<form action="javascript:;"  


but with 3.10 form element is generated like this. Notice the action attribute.

Code:
<form action="/mycontext/page"




Hi,
We have migrated our application form icefaces 1.8 to 3.1.0 according to the migration guide http://www.icesoft.org/wiki/display/ICE/Converting+ICEfaces+1.8+Applications+to+ICEfaces+3

In our application, we are loading the home page and then the main content area is loaded without refreshing the entire page.

What we noticed is that after migration, the links/button actions are not working. The action method is not getting invoked at all.

Example below was working previously and it was loading the create screen but now nothing is happening on clicking this button

Code:
<ice:commandButton value="Create"										actionListener="#{Beana.createAction}"										tabindex="27"										styleClass="form-control-button text-form-control-button" />



I looked at the various issues related to migration, but could not find the solution.

Any idea what has gone wrong while migration?

Thanks
Ashwani










 
Profile for Ashwani_K -> Messages posted by Ashwani_K [5]
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7ice © JForum Team